• Særligt medlemsmøde til festligholdelse af den nye forvaltningsretsbog

  Foreningen for Kommunal- og Forvaltningsret festligholder udgivelsen af den nye Forvaltningsretsbog ved et særligt medlemsmøde hos Nielsen Nørager onsdag den 16. maj 2018. Det bliver en spændende eftermiddag og aften med indlæg fra bogens forfattere.

  Læs mere og tilmeld dig her.

 • Gå-hjem-møde om Fintech-sektoren

  Nielsen Nørager er den 11. april 2018 i samarbejde med DVCA og McKinsey&Company medarrangør af og vært for et gå-hjem-møde om Fintech-sektoren.

  For yderligere information om arrangementet se DVCA’s hjemmeside.

 • Persondatakonference for offentlige myndigheder

  Til foråret er det sidste udkald for som offentlig myndighed at blive klar til den nye databeskyttelsesforordning, der har virkning fra den 25. maj 2018. Vi glæder os til i samarbejde med JUC at holde persondatakonference for offentlige myndigheder den 19. april 2018.

  Læs mere og tilmeld dig her

 • Invitation til Nielsen Nøragers offentligretsdag 2018

  Vores offentligretsdage i 2016 og 2017 har været en kæmpe succes, og derfor skal vi naturligvis også have en offentligretsdag i 2018. Det bliver den 31. maj 2018, hvor vi har fået skruet et godt program sammen.

  Se programmet og tilmeld dig her.

 • Nielsen Nørager søger advokatfuldmægtig

  Vi søger en advokatfuldmægtig med nogen erfaring fra advokatvirksomhed inden for erhvervsret og retssagsbehandling, ligesom ansøgere med interesse for andre specialer også kan komme i betragtning.

  Læs mere og ansøg her