Advokat eller erfaren advokatfuldmægtig til erhvervs- og selskabsret

Vi søger en yngre advokat eller erfaren advokatfuldmægtig til vores erhvervs- og selskabsretsgruppe.

Om jobbet

Vi repræsenterer et bredt udsnit af danske og udenlandske virksomheder, ejerledere og investorer i forbindelse med erhvervs- og selskabsretlige sager.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

  • Kapitalrejsninger
  • M&A-transaktioner
  • Selskabsretlig rådgivning
  • Kapitalejerforhold
  • Kapitalmarkedsretlige forhold, herunder noteringer på Nasdaq First North Growth Market
  • Udarbejdelse og forhandling af andre kommercielle kontrakter

Du kan forvente et spændende job med varierende opgaver inden for det erhvervsretlige område og med fokus på juridisk rådgivning af høj kvalitet skræddersyet til den enkelte klients kommercielle behov.

Du vil komme til at indgå i et velfungerende team i et advokatfirma med højt til loftet, hvor medarbejdernes behov for balance mellem arbejde og tid til familie og fritidsinteresser samtidig anerkendes og respekteres.

Om dig

Du er en yngre advokat eller advokatfuldmægtig med erfaring inden for Corporate og/eller M&A fra et større dansk advokatkontor.

Du er nysgerrig, har et højt fagligt niveau, god forretningsforståelse og et ønske om altid at yde den bedst mulige rådgivning til klienten. Du har samtidig en praktisk tilgang til juridisk rådgivning og lyst til at arbejde med opbygning og videreudvikling af klientrelationer.

Som person er du resultatorienteret og har gode samarbejdsevner.

Du er samtidig god til at kommunikere på skrift og i tale på både dansk og engelsk.

Ansøgning og yderligere information

Send din ansøgning, inkl. dit CV og eksamensbeviser, til partner Jens Arnesen på ja@nnlaw.dk hurtigst muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Jens Arnesen på telefon 33 47 70 51 eller partner Peter Lyck på telefon 33 11 45 45.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg

Send ansøgning til partner Jens Arnesenja@nnlaw.dk.

Vi behandler ansøgninger løbende.