Nielsen Nørager søger personlig assistent (vikariat)

Nielsen Nørager søger en personlig assistent til vores offentligretlige team, der yder rådgivning til statslige myndigheder, kommunerne, samt private virksomheder bredt inden for offentlig ret, herunder bl.a. forvaltningsloven, offentlighedsloven og de nye regler om databeskyttelse.

Vores klienter forventer, at vi yder rådgivning på det højeste faglige niveau, og vi søger derfor en personlig assistent, som kan understøtte vores juridiske team i dette arbejde. Dine opgaver bliver bl.a. lettere juridisk sagsbehandling, telefonbetjening, at holde styr på vores kalendere og fristlister, sagsoprettelse, korrekturlæsning, udarbejdelse af afregninger mv.

Du skal have et godt overblik, være systematisk og have flair for IT, herunder for at arbejde med powerpoints og regneark mv.

Det er derudover vigtigt, at du er serviceminded, og at du har lyst til at være en del af vores team, hvor høj kvalitet, arbejdsglæde og et tæt og uformelt samarbejde er nøgleord.

Du må gerne være jurist, men det er ikke et krav. Stillingen er et vikariat på 18 måneder eventuelt med mulighed for forlængelse. Lønniveauet er godt 40.000 kr. om måneden inkl. pension.

Send ansøgning og CV pr. e-mail til lsj@nnlaw.dk. Fristen for ansøgning er den 27. november 2017. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Anders Valentiner-Branth på tlf. 53 88 41 48, Henrik Sauer på tlf. 53 50 02 90 eller Rasmus Blaabjerg på tlf. 26 19 77 47.

Ansøgning

Send ansøgning og CV pr. e-mail til lsj@nnlaw.dk.

Ansøgningsfristen er 27. november 2017.